Specializuotos dviračių parduotuvės Vilniuje

  • EN
  • LT
  • RU

Laisvalaikio paspirtukai

Ratų dydis 205mm Maksimali apkrova iki 100kg Reguliuojama rankena,aukštis :79 iki 106 c..
690010995
15062
Ratų dydis 205mm Maksimali apkrova iki 100kg Reguliuojama rankena,aukštis :79 iki 106 c..
690010995
15063

Laisvalaikio paspirtukai, tai transporto priemonė, kurią varo žmogaus jėga, pasispiriant kojomis. Laisvalaikio paspirtukai, kitaip nei elektriniai, neturi variklio, todėl norint riedėti reikia spirtis. Šie paspirtukai yra skirtingų formų, dydžių ir konstrukcijų, priklausomai nuo jų paskirties ir naudojimo būdo. Paspirtukai yra ekologiški, nes neskleidžia išmetamųjų dujų, lengvai valdomi ir parkuojami, su jais galima greitai nuvykti trumpus atstumus. Ši transporto priemonė puikiai tinka miesto eismui ir yra geras pasirinkimas tiems, kurie siekia mažinti automobilio naudojimą ir prisidėti prie aplinkos saugojimo.

Dviračių arena el. parduotuvėje siūlome rinktis iš beveik 20-ies laisvalaikio paspirtukų, kurių kainos yra nuo 41,97 Eur iki 118,97 Eur. Visiems paspirtukams šiuo metu taikoma 30% nuolaida. Vienas pigiausiųjų paspirtukų, tai vaikams skirtas PUKY TOY-CAR BERRY paspirtukas. Jis skirtas jau mokantiems sėdėti ir vaikščioti vaikams, kurie bevažinėjant lavins savo motorinius įgūdžius. Šie keturių ratų balansiniai dviratukai daugiau skirti naudoti uždarose patalpose, tačiau gali būti naudojami ir lauke. Dar vienas pigesnis paspirtukas, tai TECARO SPEED 205 modelis, kuris tinka ir vyresniems vaikams, nes jo maksimali apkrova yra iki 100 kg. Tuo tarpu tarp brangiausiųjų paspirtukų rasite FRENZY 250MM RECREATIONAL modelį, kuris gali būti sulenkiamas patogesniam transportavimui ir yra padailintas raudonomis dizaino detalėmis.

Dviračių arena svetainėje kviečiame rinktis iš daugiau nei 3-jų paspirtukų prekinių ženklų, tarp kurių tokie kaip Frenzy-scooters, Puky ir Tecaro.

Laisvalaikio paspirtuku jūs ar jūsų vaikai ne tik greitai ir efektyviai įveiks miesto atstumus, tačiau tai taip pat bus pramoga ir aktyvus laisvalaikio leidimo būdas. Paspirtukus lengva pasiimti su savimi, kad ir kur bebūtumėt, jie nereikalauja elektros energijos ir yra lengvai prižiūrimi bei naudojami.

Kilus klausimams dėl paspirtuko susisiekite su Dviračių arena konsultantais, kurie padės išsirinkti ir atsakys į visus rūpimus klausimus. Kreipkitės tel.: +370 656 39448 arba el. p.:  info@dviraciuarena.lt. Prekes galite įsigyti ir išsimokėtinai (lizingu), o jas pristatysime per 1–2 darbo dienas.

Sutaupykite laiko rinkdamiesi laisvalaikio paspirtuką internetu!

Rašyk
Skambink