Specializuotos dviračių parduotuvės Vilniuje

  • EN
  • LT
  • RU

Elektriniai paspirtukai

Elektriniai paspirtukai, tai jau daugeliui gerai žinomos transporto priemonės, kurios veikia elektriniu varikliu. Šie paspirtukai tampa vis populiaresniu būdu judėti mieste ir ten, kur reikia nuvykti nedidelį atstumą. Elektriniai paspirtukai yra taip pamėgti, nes su jais galima greitai ir patogiai nuvykti trumpus atstumus be automobilio, yra draugiški aplinkai, nes neskleidžia išmetamųjų dujų, juda greitai, pritaikyti net siauroms gatvelėmis ir juos patogu įsinešti į patalpą, krauti ar prižiūrėti.

Dviračių arena el. parduotuvėje siūlome rinktis iš 14-os skirtingų elektrinių paspirtukų, kurių kainos yra nuo 419,30 Eur iki 1364,30 Eur. Šiuo metu taip pat yra taikomos 30% nuolaidos visiems paspirtukams. Tarp pigiausiųjų paspirtukų – INOKIM MINI prekinio ženklo paspirtukai, kurie pasižymi savo lengvumu ir nedideliu dydžiu. Šie paspirtukai turi 250W variklį ir 5.8Ah bateriją, tad vienu įkrovimu pasiekia net 20 km ridą ir važiuojant iki 20 km/val. greitį. Vienas brangiausiųjų paspirtukų, tai YNKE I5 60V 20,8AH modelio paspirtukas, kuris turi NFC saugos užraktą, o jo numatomas maksimalus važiavimo atstumas po įkrovimo – 50 km. Kitas brangesnis modelis, tai INOKIM OX, turintis 800W variklį ir pasiekiantis iki 25 km/h. Šis paspirtukas nuvažiuoja net iki 110 km. 

Siūlome rinktis paspirtukus ir pagal prekės ženklą, vienas iš kurių – INOKIM. INOKIM paspirtukai yra žinomi dėl savo aukštos kokybės, ilgo baterijos tarnavimo laiko ir galimybės pasiekti didelį greitį. Tai patikimi modernaus dizaino ir pažangios elektronikos paspirtukai.

Įsigiję elektrinį paspirtuką miesto atstumus įveiksite greičiau nei einant ar stoviniuojant automobilių spūstyse, mažinsite oro taršą, važiuojant kvėpuosite šviežiu oru, riedėti bus smagu, o apie automobilio parkavimo problemas galėsite pamiršti.

Kilus klausimams dėl elektrinio paspirtuko susisiekite su Dviračių arena konsultantais, kurie padės išsirinkti ir atsakys į visus rūpimus klausimus. Kreipkitės tel.: +370 656 39448 arba el. p.:  info@dviraciuarena.lt. Prekes galite įsigyti ir išsimokėtinai (lizingu), o jas pristatysime per 1–2 darbo dienas.

Sutaupykite laiko rinkdamiesi elektrinį paspirtuką internetu

Rašyk
Skambink