Specializuotos dviračių parduotuvės Vilniuje

  • EN
  • LT
  • RU

Triukiniai paspirtukai

Triukiniai paspirtukai yra specialūs paspirtukai, skirti atlikti triukams. Ši transporto priemonė yra pritaikyta ekstremaliems sportams ir pasižymi tvirtumu, kad išlaikytų smūgius ir apkrovas triukų metu, mažesniais ratukais, pagerinančiais sukibimą su paviršiumi ir padidintu stabilumu. Taip pat triukiniai paspirtukai išsiskiria iš kitų paspirtukų saugos elementais ir manevringumu. Jų dizainas dažnai yra ryškių spalvų, kurios padeda jauniesiems triukininkams išskirti ir išreikšti asmenybės stilių.

Dviračių arena el. parduotuvėje siūlome rinktis iš 15-os triukinių paspirtukų, kurių kainos yra nuo 76,97 Eur iki 153,96 Eur. Šiuo metu visiems triukiniams paspirtukams yra taikoma 30% nuolaida. Tarp pigiausiųjų paspirtukų rasite vaikams skirtą SLAMM TANTRUM V9 modelį, išsiskiriantį ryškiomis spalvomis. Šis paspirtukas yra ideali pradinio lygio triukų priemonė, skirta vaikams nuo 4 metų amžiaus. Kitas triukinis paspirtukas, tai geros kainos ir kokybės SLAMM CLASSIC V9, skirtas pradedantiesiems. „Swirl Team“ rankenos ir smūgiams atsparūs strypai suteikia kontrolę ir pasitikėjimo jausmą riedant. Vienas brangesniųjų triukinių paspirtukų, tai SLAMM SENTINEL V4, kurio dizainą puošia išgraviruoti hieroglifai. Šis paspirtukas yra atsparus smūgiams dėl patvarių strypų, yra skirtas vaikams nuo 8 metų amžiaus ir atlaiko iki 100 kg apkrovos.

Dviračių arena elektroninėje parduotuvėje siūlome rinktis iš kelių triukinių paspirtukų prekės ženklų, kurių vienas – Slamm-Scooters. Slamm-Scooters specializuojasi gaminant aukštos kokybės paspirtukus ir orientuojasi į triukinius paspirtukus. Šis prekės ženklas žinomas dėl stilingo dizaino, tvirtos konstrukcijos ir aukštos kokybės medžiagų.

Triukiniai paspirtukai skatins įvairaus amžiaus vaikus leisti laisvalaikį aktyviai, lavinti motorinius ir balanso įgūdžius, stiprinti kojų ir viso kūno raumenis. Be to, triukiniams paspirtukams pastaraisiais metais neprarandant populiarumo paauglių ir vaikų tarpe, tai yra puiki priemonė jiems susirasti bendraminčių ir socializuotis.

Kilus klausimams dėl paspirtuko susisiekite su Dviračių arena konsultantais, kurie padės išsirinkti ir atsakys į visus rūpimus klausimus. Kreipkitės tel.: +370 656 39448 arba el. p.:  info@dviraciuarena.lt. Prekes galite įsigyti ir išsimokėtinai (lizingu), o jas pristatysime per 1–2 darbo dienas.

Sutaupykite laiko rinkdamiesi triukinį paspirtuką internetu!

Rašyk
Skambink